TeoriakoeharjoitteluMopokorttiharjoituksia

Tilaa mopokorttiharjoitukset

Tilaa mopokorttiharjoitukset
Kokeile demoa

Mopokortin teoriakoetta kannattaa harjoitella riittävän ajoissa. Varmista teoriakokeen läpäisy treenaamalla mopokortti harjoituksia. Täältä saat kaikki tarvittavat tehtävät mopokortin hankkimista varten.

Mopokortin teoriakoe

Mopokortin teoriakokeessa esitetään yhteensä 15 tilannekuvaa kaksipyöräiselle (erityisehto 120) ja 30 tilannekuvaa mopoauton teoriakokeessa (erityisehto 121).
Jokaiseen kuvaan liittyy väittämä ja sinun on vastattava väittämään 10 sekunnin sisällä. Vastausvaihtoehdot ovat "oikein" "en tiedä" tai "väärin"

Mopon ajokorttitestissä kuvatehtävien jälkeen sinulle esitetään 10 monivalintakysymystä. Jokaisessa tehtävässä on kolme vastausvaihtoehtoa joista vain yksi on oikea.

Teoriakoe testin jälkeen näet tuloksesi ja voit aloittaa testin alusta.

Mopokorttikokeen tilaus

Eikun harjoittelemaan niin ajokortti on varmemmin taskussa!
Lisätietoa mopokortti testistä tai mopokortti harjoituksia

Traktorikortti harjoitukset

Traktorikortin teoriakoetta kannattaa harjoitella riittävän ajoissa. Varmista teoriakokeen läpäisy treenaamalla Traktorikortti harjoituksia. Täältä saat kaikki tarvittavat tehtävät traktorikortin hankkimista varten.

Traktorikortti harjoituksien tilaus

Traktorikortti harjoituksien demo

Harjoituksista sanottua

Autokoulun ohjelmalla harjoiteltuani en päässyt ensimmäisellä läpi teoriakoetta. Viikon verran harjoittelin ajokoe.fi:n kautta ja toisella kerralla läpäisin teorian. Suosittelen kaikille. Kattavat ja monipuoliset kysymykset.
-Minna H
Tämä sivusto on todella hyödyllinen, auttoi ja tulee auttamaan todella paljon ajokortin hankinnassa, KIITOS! : )
-Mikko
Harjoittelin www.ajokoe.fi sivuston kaikki tehtävät ajo-opetusluvan teoriakoetta varten läpi niin että sain ne oikein 90-100%:sti. Aikaa kului n. 15 h. Koe meni ensimmäisellä kerralla läpi (teoriassa 3 väärin, tilannetehtävissä 6. Hyvä sivusto!
-Eero
Kiva harjoittelu... sehän se tekee mestarin :)
-Annemari
Todella hyvä paikka harjoitella
-Olli
Oli vanhalle erittäin hyvä! Opetusluvan teoriakoe, helposti läpi
-Antti