TeoriakoeharjoitteluTeoriakokeen muutokset vuonna 2016
  • Kysymyskohtainen aikarajoitus poistuu
  • Teoriakokeen suoritusaika on 30 min
  • Tilannekuviin tulee mukaan sivupeilit ja kuvat ovat piirroskuvia valokuvien sijasta
  • Teoriakoe tehdään tablet -laitteella

Teoriakoe

Ajokoe.fi -palvelusta saat teoriakoeharjoittelun seuraaviin ajokorttiluokkiin

Huom. Harjoitukset siirretty osoitteeseen www.e-koulu.com

Mopokortin teoriakoeharjoittelu (AM-luokka)


Tilaa mopokorttiharjoitukset

tai Kokeile maksutonta demoa

Mopokortin teoriakoetta kannattaa harjoitella riittävän ajoissa. Varmista teoriakokeen läpäisy treenaamalla netissä. www.e-koulu.com -palvelussa voit harjoitella virallisen kokeen kaltaisella harjoittelulla.

Harjoitus sisältää:

Mopokortin teoriakoe

Mopokortin tilannekuvissa sinulle esitetään yhteensä 15 kuvaa (30 tilannekuvaa kevyen nelipyörän eli mopoauton kokeessa). Jokaiseen tilannekuvaan liittyy väittämä. Vastausvaihtoehtoja on "Oikein" tai "väärin"
Tilannekuvilla testataan perusasioiden osaamista, tärkeimmät huomiot jotka tilannekuvista tulee tehdä ovat muiden tienkäyttäjien sijainnit, tiemerkinnät sekä liikennemerkit.
Pysäytetystä kuvasta ei välttämättä aina tule selkeästi esille (tai ollenkaan) kaikkia muita kyseiseen tilanteeseen liittyvät asioita joita oikeassa tilanteessa tulee myös huomioida.

Mopon teoriakokeessa kuvatehtävien jälkeen esitetään 10 monivalintakysymystä. Jokaisessa tehtävässä on kolme vastausvaihtoehtoa joista vain yksi on oikea.
Teoriakoeharjoittelun jälkeen näet tuloksesi ja voit aloittaa testin alusta.


Tilaa AM teoriakokeen harjoittelu

AM teoriakokeen tilannekuvien aiheet:

Traktorikortin teoriakoeharjoitus

Traktorikortin teoriakoeharjoitus sisältää 30 monivalintatehtävää joissa jokaisessa on kolme vastausvaihtoehtoa.

Teoriakoetta voit harjoitella osoitteessa www.traktorikortti.fi

Traktorikortin teoriakokeen aihepiirit ovat

Moottoripyöräkortin harjoituksia

Moottoripyörän teoriakoe harjoittelu (A-luokka) sisältää:

A-luokan teoriakoeharjoituksessa esitetään yhteensä 30 tilannekuvatehtävää. Vastausvaihtoehtoja on myös kolme, "oikein" "en tiedä" tai "väärin"
Moottoripyörä teoriakokeessa tilannekuvien jälkeen sinulle esitetään 10 monivalintakysymystä. Jokaisessa tehtävässä on kolme vastausvaihtoehtoa joista vain yksi on oikea. Teoriakoeharjoituksen jälkeen näet miten harjoitus meni ja voit aloittaa sen alusta.
(Tilannekuvilla testataan perusasioiden osaamista, tärkeimmät huomiot jotka tilannekuvista tulee tehdä ovat muiden tienkäyttäjien sijainnit, tiemerkinnät sekä liikennemerkit.
Pysäytetystä kuvasta ei välttämättä aina tule selkeästi esille kaikkia muita kyseiseen tilanteeseen liittyvät asioita joita oikeassa tilanteessa tulee myös huomioida. )


Tilaa moottoripyörän teoriakoeharjoitus

B teoriakoe

B-teoriakokeen harjoittelu sisältää:

Henkilöauton teoriakoeharjoituksessa esitetään yhteensä 50 tilannekuvatehtävää. Vastausvaihtoehtoja on kolme, "oikein" tai "väärin".
(Tilannekuvilla testataan perusasioiden osaamista, tärkeimmät huomiot jotka tilannekuvista tulee tehdä ovat muiden tienkäyttäjien sijainnit, tiemerkinnät sekä liikennemerkit.
Pysäytyskuvasta ei välttämättä aina tule selkeästi esille kaikkia muita kyseiseen tilanteeseen liittyvät asioita joita oikeassa tilanteessa tulee myös huomioida.)

Henkilöauton teoriakokeessa tilannekuvien jälkeen esitetään 10 monivalintakysymystä. Jokaisessa tehtävässä on kolme vastausvaihtoehtoa joista yksi on oikea.

Teoriakoeharjoituksen jälkeen näet miten harjoitus meni ja voit aloittaa sen alusta.Tilaa B-kortin teoriakoeharjoittelu

BE teoriakoe eli pikku e

BE teoriakoeharjoituksessa esitetään yhteensä 10 monivalintakysymystä.

BE teoriakokeen aihealueet ovatOpetuslupa teoriakoe

Opetusluvan harjoitukset sisältävät:

Opetuslupa opettajan (b ja a kortti) teoriakoeharjoittelussa esitetään yhteensä 50 kuvatehtävää. Näiden lisäksi Opetuslupaopettajalta kysytään 30 monivalintakysymystä

Tilaa opetusluvan teoriakoeharjoitus

Harjoituksista sanottua

Autokoulun ohjelmalla harjoiteltuani en päässyt ensimmäisellä läpi teoriakoetta. Viikon verran harjoittelin ajokoe.fi:n kautta ja toisella kerralla läpäisin teorian. Suosittelen kaikille. Kattavat ja monipuoliset kysymykset.
-Minna H
Tämä sivusto on todella hyödyllinen, auttoi ja tulee auttamaan todella paljon ajokortin hankinnassa, KIITOS! : )
-Mikko
Harjoittelin www.ajokoe.fi sivuston kaikki tehtävät ajo-opetusluvan teoriakoetta varten läpi niin että sain ne oikein 90-100%:sti. Aikaa kului n. 15 h. Koe meni ensimmäisellä kerralla läpi (teoriassa 3 väärin, tilannetehtävissä 6. Hyvä sivusto!
-Eero
Kiva harjoittelu... sehän se tekee mestarin :)
-Annemari
Todella hyvä paikka harjoitella
-Olli
Oli vanhalle erittäin hyvä! Opetusluvan teoriakoe, helposti läpi
-Antti